Naděje pro Honzíka - benefiční koncert

15.11.2016 17:10

V prosinci minulého roku jsme přispěli z výtěžku benefičního koncertu Davidovi, který trpí těžkou poruchou autistického spektra, na pobyt ve specializovaném centru NAUTIS.  Od ledna je David ve stálém stacionáři, kde se mu velmi líbí a jeho život má klidnější ráz.

I v tomto roce připravujeme na 24.listopadu 2016 benefiční koncert, tentokrát pro Honzíka. Je to milý, jedenáctiletý chlapec, který i přes vrozenou achondroplázii rád sportuje.  Přes pokročilou deformaci kloubů a malý vzrůst, který mu brání i v běžných denních činnostech, si zachovává úsměv na tváři a touhu po pohybu. Aby pohybově stačil svým vrstevníkům a mohl sportovat přiměřeně ke svým omezením, chceme mu z výtěžku benefičního koncertu zakoupit speciálně pro něj upravené kolo.

Benefiční koncert Naděje pro Honzíka se koná ve čtvrtek 24. listopadu od 19 hodin v Rabasově galerii, Vysoká 232, Rakovník. Vystoupí opět komorní soubor FIDES Praha. Koncert bude moderovat Zdeněk Martasek  a Marie Tesařová.  Vstupné je 80 Kč a celé bude použito pro Honzíka.